torstai 19. tammikuuta 2017

Peanut butter fingers [vegaani]



Hei!

image1.JPG
Viimeviikolla löysimme ikivanhan reseptin jota olimme viimeksi käyttäneet yli kuusi vuotta sitten ala-asteella. Resepti täytyi tietenkin "veganisoida" ja testata maistuisivatko leivonnaiset samalta kuin ennen. No, hyviä tuli vaikka olivatkin hieman makeita! Nämä kannattaa siis pilkkoa aika pieniin paloihin. Tässä se sitten on.


Pohja
100g vegaanista margariinia
80g digestive keksejä
120g tomusokeria
130g maapähkinävoita

Päällinen
125g suklaata
40g maapähkinävoita

Pohja
1. Sulata margariini mikrossa.
2. Murskaa keksit muovipussin sisällä.
3. Sekoita kaikki pohjan ainekset keskenään.
4. Levitä voidellun vuokaastian pohjale.

Päällinen
1. Sulata suklaa ja maapähkinävoi vesihauteessa.
2. Levitä suklaa-pähkinävoi sekoitus pohjan päälle tasaisesti.
3. Laita määpähkinävoisormet jääkaappiin kovettumaan yön yli tai kunnes seos on kovettunut.
4. Pilko ja nauti!


Hyvää uuttavuotta!

Saag

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti